Nokia u Rovinju prezentira mogućnosti mobilnog ureda i donosi puuuno zabave!

Imate ideje? Drugačije ideje? Onda ste zasigurno već rezervirali svoje mjesto na jedanaestoj konferenciji WinDays 2011 (4.-8. travnja). Sponzor najveće i najznačajnije tehnološko-poslovne konferencije u Hrvatskoj i regiji ove godine je i Nokia!

S Nokijom, kao i uvijek, dolazi i pregršt nagradnih igara i zabave! Rovinj će ugostiti najbolje od najboljega vezano uz poslovanje i tehnologiju, a poseban naglasak će biti stavljen na mobilne tehnologije.

Takvo okruženje prirodno je za Nokiju E7, idealnog poslovnog suradnika koja je opremljena ekranom od 4 inča uz ClearBlack tehnologiju prikaza i punom QWERTY tipkovnicom koja će odgovarati i najzahtjevnijim korisnicima. Uz 16GB memorije, 8mpx kamerom s mogućnosti snimanja video zapisa HD kvalitete i HDMI konektorom Nokia E7 će biti i vaš multimedijalni centar.

Poseban naglasak kod Nokije E7 stavljen je na sigurnost, iznimno važnu za poslovne korisnike. Osim brze i sigurne Internet veze s ugrađenim VPN-om Nokia E7 dolazi s antivirusnom aplikacijom F-Secure Anti-Theft For Mobile. Veliki broj aplikacija na Ovi Trgovini, integriranom u Nokiju E7, omogućava da još povećate sigurnosne mogućnosti svog uređaja, kao npr. sigurno spremanje iznimno važnih podataka poput brojeva kreditnih kartica ili zaporki.

Kako bi i u pokretu mogli ispunjavati poslovne obaveze pobrinut će se paket aplikacija QuickOffice Premium. Pregledavanje, mijenjanje i stvaranje novih dokumenata je jednostavno i učinkovito, bez obzira radi li se o tekstu, tablicama ili multimedijalnim prezentacijama. Nakon što ste završili s uređivanjem dokumenata pošaljite ga e-mail porukom, jednom od važnijih funkcija Nokije E7. U sinergiji s uslugom Nokia Messaging vaš ured je tamo gdje ste i vi.

Push mail opcije Mail for Exchangea za sve poslovne korisnike značit će ostanak u kontaktu sa svim e-mail porukama u realnom vremenu. Imate i do 10 e-mail adresa i želite ih sve primati na svojoj Nokiji? Nikakav problem. Nemojte propustiti niti čavrljanje s kolegama i prijateljima tako da saznate sve novosti bez obzira gdje se nalazite.

Koliko ste se puta zatekli izvan ureda, a zatrebao vam je dokument koji ste podijelili s kolegama u zajedničkoj mapi? Ukoliko za dijeljenje dokumenata koristite Office Communications Server 2007 R2 bez dodatne naknade pomoći će vam aplikacija Microsoft Communicator. U kontaktu s kolegama možete ostati i putem integrirane instant messaging opcije. Aplikaciju Microsoft Communicator možete pronaći na Ovi Trgovini.

Ukoliko već niste, u Rovinju svakako isprobajte mogućnosti spajanja na društvene mreže putem svoje Nokije kako bi prijateljima pokazali zašto mogu biti ljubomorni. Facebook i Twitter samo su neke od brojnih društvenih mreža koje možete koristiti u trenucima predaha od poslovnih obaveze koje lakše odrađujete uz brojne poslovne aplikacije s Ovi Trgovine. Savjet? Nikako nemojte propustiti isprobati Mobile Documents, Remoter, Hrportfolio ili poslovni.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 20:22