U KORAK SA SVIJETOM

Jutarnji.hr bit će jači uz Facebook, Nokiju i Google

Rovinj,220410.U staroj TDR-ovoj tvornici cigareta vec cetvrti dan traje deseta konferencija WinDays. Ove godine WinDays konferencija je podjeljena na dve tematske jedinice: prvi je WinDays tehnology koji traje od 19. do 22. 4. te WinDays business koji ce se odrzati od 22. do 23. 4. 2010. Tijekom trajanja windaysa odrzat ce se mnostvo predavanja. Na fotografiji Petar Pavic (Europa Digital) drzi predavanje.Foto: Srecko Niketic / CROPIX
 Srećko Niketić / CROPIX

Jutarnji.hr sedmi je po posjećenosti portal u Hrvatskoj, kazao je Petar Pavić iz Europe Digitala.

Ispred Jutarnjeg.hr-a nalaze se Google.hr, Facebook, Youtube, Google.com, Net.hr i Index.hr, dok su iza svi ostali portali. Ako izuzmemo strane portale, koji su popularni (i) u Hrvatskoj, Jutarnji.hr je treći po posjećenosti hrvatski portal, kaže Pavić.

WinDays10 - Vodeća poslovno-tehnološka konferencija u Hrvatskoj i regiji

To je u znantoj mjeri rezultat napora da se Jutarnji.hr poveže s ostalim web stranicama, pa su na njega trenutno vezane 1.482 stranice. Zanimljivo je i da 15 posto ukupne posjećenosti Jutarnjeg.hr-a dolazi s konkurentnskih portala, što potvrđuje da je njegov sadržaj dobar i zanimljiv.

Koliki uspjeh je postiglo povezivanje Jutarnjeg.hr-a s drugim web stranicama govori i podatak da je 17. travnja Jutarnji.hr na Facebooku imao 72.719 obožavatelja.

Jutarnji.hr će se i u budućnosti razvijati kriz suradnju s drugim platformama, među kojima je Pavić spomenuo Twitter, Nookiju, Microsoft, Facebook i Google. S mnogima od njih suradnja već postoji. Taj je koncept razvoja medija na konferenciji u Rovinju ocijenjen kao vrlo dobar i u skladu sa svjetskim trendovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:18